Fysik

Acceleration

13. maj 2006 af Bjarkee (Slettet)
Hej...
Håber i kan hjælpe med nedstående opgave:

http://peecee.dk/?id=39138

Jeg har givet mit egen bud, nederst på siden....

På forhånd tak D:
Bjarkee


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2006 af mathon

1. opgaven handler overhovedet ikke om acceleration.

2. Hvad be'r du om hjælp til?

Svar #2
13. maj 2006 af Bjarkee (Slettet)

Jeg vil bare lige høre om jeg har regnet rigtigt...

De handler om Hastighed - Undskyld

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2006 af mathon

...OK!
De 3 første svar har rigtig talværdi men forkert enhed. "Hvor lant?" er en afstand, der måles (i dette tilfælde) i meter - ikke m/min men m.

det ligger i formlen s=v*enhedsmæssigt m/s*s = m

4 spørsmål er derimod forkert. Spørsmålet er "hvor længe?" d.v.s tiden og den måles vist ikke i km/min.

du skal bruge t=s/v,

der enhedsmæssigt giver m/(m/s)=m/m*s=s.

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2006 af mathon

...nu er det mig, der undskylder. Der gik lidt kludder i skriveprocessen (når man tror, man kan gøre det så hurtigt!)

TEKSTEN burde have været:
..OK!
De 3 første svar har rigtig talværdi men forkert enhed. "Hvor langt?" er en afstand, der måles (i dette tilfælde) i meter - ikke m/min men m.

det ligger i formlen s=v*t enhedsmæssigt m/s*s = m

4. spørsmål er derimod forkert. Spørsmålet er "hvor længe?" d.v.s tiden og den måles vist ikke i km/min.

du skal bruge t=s/v,

der enhedsmæssigt giver m/(m/s)=m/m*s=s.

Svar #5
13. maj 2006 af Bjarkee (Slettet)

Så prøver vi igen:

Agerhøne:
t = s/v
t = 2 km/ 35
t = 0,57 s.

Svar #6
13. maj 2006 af Bjarkee (Slettet)

passer det nu?

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. maj 2006 af dnadan (Slettet)

husk rigtige enheder, ellers går du juks i dette.
s=m, hvis v=m/s
s=km, hvis v=km/h

Brugbart svar (0)

Svar #8
14. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

ikke meget acceleration der.

Skriv et svar til: Acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.