Matematik
Ligning
14. maj 2006 af
KatieXH (Slettet)
Har problemer med denne nok "simple" ligning.
3,2*x^-5=4,1
Kan ikke finde et svar der passer.
3,2*x^-5=4,1
Kan ikke finde et svar der passer.
Svar #1
14. maj 2006 af Y.vs.J (Slettet)
Først dividerer du 3,2 over på den anden side og derefter tager du -5 rod af 4,1/3,2. Jeg får x=0,9516
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
