Matematik
liniær sammenhæng/ graf?
10. januar 2004 af
SP anonym (Slettet)
Hey.. Det her er virkeligt et dumt spørgsmål..
Men når det i min opgave lyder: "Tegn en graf der viser temperaturen i grader Fahrenheit som funktion af temperaturen i grader celcius "-
Hvad betyder "som en funktion af"?
Betyder det at jeg bare skal tegne en ret linie, hvor Celcius=X og Fahrenheit=Y
(Vi arbejder nemlig iøjeblikket med Y=ax+b)
Men når det i min opgave lyder: "Tegn en graf der viser temperaturen i grader Fahrenheit som funktion af temperaturen i grader celcius "-
Hvad betyder "som en funktion af"?
Betyder det at jeg bare skal tegne en ret linie, hvor Celcius=X og Fahrenheit=Y
(Vi arbejder nemlig iøjeblikket med Y=ax+b)
Svar #2
10. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
Tror du skal tegne to funktioner af den formlen du har, en med
f(Celcius)=ax+b og en med
f(Fahrenheit)=ax+b.
f(Celcius)=ax+b og en med
f(Fahrenheit)=ax+b.
Skriv et svar til: liniær sammenhæng/ graf?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
