Matematik
funktioner
16. maj 2006 af
Boje (Slettet)
opgaven lyder...
Om en funktion f oplyses det, at funktionen er proportional med en potensfunktion, samt at:
f(1) = 10 , f(3) = 270
Forskrift for funktionen??
er lidt i tvivl om hvad man skal bruge...
Om en funktion f oplyses det, at funktionen er proportional med en potensfunktion, samt at:
f(1) = 10 , f(3) = 270
Forskrift for funktionen??
er lidt i tvivl om hvad man skal bruge...
Svar #1
16. maj 2006 af Zir (Slettet)
En potensfunktion er f(x)=b*x^a
Du skal bare bruge a = (ln(y2)-ln(y1))/(ln(x2)-ln(x1))
Bagefter kan du regne b ud
Du skal bare bruge a = (ln(y2)-ln(y1))/(ln(x2)-ln(x1))
Bagefter kan du regne b ud
Skriv et svar til: funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
