Matematik

Tangent gennem punkt

16. maj 2006 af Ole Sørensen (Slettet)
Hvad gør jeg, hvis jeg har en funktion, og skal finde den tangent som går gennem (0,0)

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2006 af Nithelizius (Slettet)

så finder du f'(o) og f(o)=0

dvs. du kan bruge tangentligningen:

y=f(Xo)+f'(Xo)(x-Xo)

og Xo=0 som du ser af punktet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2006 af Nithelizius (Slettet)

skriv evt. funktionen her :)

Svar #3
16. maj 2006 af Ole Sørensen (Slettet)

Det er klart..takker

Skriv et svar til: Tangent gennem punkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.