Generelt

TJEK DIN CENSOR UD 2

16. maj 2006 af trompeter (Slettet)
Da det første indlæg "Tjek din censor ud" har en del gamle indlæg liggende, så laver jeg her en version 2.

Det hele handler stadig om, at man kan finde ud af, hvilken censor man skal have til eksamen ved at sammenligne sin eksamensplan med UVM's liste over gymnasier.

Udfor censorens initialer står et nummer. Det nummer henviser til nedenstående side.

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/adresser/adralf.htm?menuid=150525s

ex. censor 073-IS refererer til skolen med tallet 073 --> Roskilde Amts Gymnasium. Herefter går man ind på gymnasiets hjemme side, og finder ud af, hvad læreren med disse initialer hedder. Derved er det lettere at forberede nogle ekstra guldkorn til brug i eksamen.

Jeg mangler selv info om:
Ivan Z. Sørensen fra Roskilde Amts Gymnasium --> religion

Hattie Andersen fra Bornholms Gymnasium --> musik

Jan Hass fra VUC Vestegnen --> samfundsfag

og til sidst

Winnie Andersen Færk fra Espergære Gymnasium --> historie

Hvis nogen mangler info om 025 --> Sankt Annæ Gymnasium, så har jeg mulighed for at hjælpe.

/peter


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. maj 2006 af 9rose9 (Slettet)

Er der nogen der kender:

VUC Syd: WEIDICK, KAREN RUGBERG - engelsk

Borupgaard Amtsgymnasium, Maria Nyland Jensen - geografi

Brugbart svar (1)

Svar #2
16. maj 2006 af 9rose9 (Slettet)

informationer om lærer fra Frederiksborg gym/hf, så spørg mig..

Svar #3
16. maj 2006 af trompeter (Slettet)

SANKT ANNÆ - Eva Toft

Ja, her har du så trukket den lærer på Sankt Annæ Gymnasium, der er kendt for at være mest streng.

Den eneste måde at gøre Eva Toft tilfreds er ved at terpe terpe, og atter terpe. Gør du til gengæld det, så er hun ikke bleg for at give en topkarakter.

God læsning!

Brugbart svar (1)

Svar #4
16. maj 2006 af Katty (Slettet)

Har nogle gået eller går nogle på følgende skoler:

Ikast Gymnasium

Skive Gymnasium

Morsø Gymnasium

?

Brugbart svar (1)

Svar #5
16. maj 2006 af S@h@r@ (Slettet)

Hej!

Er der nogen der eventuelt kommer fra Næstved Gymnasium og HF, for skal have to censorer derfra:

Anne Margrethe Rosenkvist (RO) i dansk

og

Henrik Schnack-Petersen (SC) i old

???

Hvis der er nogen der har brug for info om lærere fra Sorø Akademis Skole, så bare sig til!

Brugbart svar (1)

Svar #6
16. maj 2006 af S@h@r@ (Slettet)

Eller eventuelt
Anne Louise Paldam (AL) fra Himmelev Gymnasium (oldtidskundskab)??

Brugbart svar (1)

Svar #7
16. maj 2006 af iinnaj (Slettet)

nogle der kender disse?:

Geografi:
BL= Bjarne larsen - Hasseris gym

Fysik:
BA= Peter beck andersen - fjerritslev gym


Brugbart svar (1)

Svar #8
16. maj 2006 af USyay (Slettet)

Hey!

Nogen der kender følgende censorer?


Skive Gymnasium: Ida Larsson, dansk

VUC Thy-Mors: Anne Birgit Odgaard, engelsk


Jeg går selv på Viborg Amtsgymnasium og HF, så hvis i har nogle censorer derfra, så bare spørg løs, så kunne det være det var en jeg kendte;)

Brugbart svar (1)

Svar #9
16. maj 2006 af sølvskål (Slettet)

# ja skive gym :)

Brugbart svar (1)

Svar #10
16. maj 2006 af sølvskål (Slettet)

#8 Hejsa
Her er et billede af Ida Larsson
Kender hende ikke selv, men går på skive gym.

http://skivegym.dcmedia.dk/fileadmin/templates/images/laererfoto/4765_dl.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #11
16. maj 2006 af USyay (Slettet)

#20: ja jeg så godt billedet, ellers tak. Hun ser forholdsvis sympatisk ud(hvis man da kan sige det), men du har absolut ikke hørt noget om hende?

Brugbart svar (1)

Svar #12
16. maj 2006 af sølvskål (Slettet)

Jeg tror nok nogle af mine klasse kammerater har hende til framsk, og jeg mener de har sagt at hun er sød, og hun smiler da også på gangene.
Så jeg tror ikke du skal være alt for nervøs, selvom jeg ikke kender hende :)

Brugbart svar (1)

Svar #13
16. maj 2006 af Livtebelle (Slettet)

Nogen der kender:

Charlotte Østergaard Linderoth fra Tørring amtsgymnsium

Hanne O. Ingvardsen fra
Viby Amtsgymnasium og HF

Engelsk ZI fra
Århus Katedralskole

Karen Marie Nielsen fra
Amtsgymnasiet i Hadsten

Brugbart svar (1)

Svar #14
16. maj 2006 af USyay (Slettet)

Oki...jeg er nemlig i forvejen meget nervøs til eksamener(selvom det plejer at gå godt) og til dansk frygter jeg at blive slagtet...har godt nok 9, men de stiller jo jøje krav til analysen og strukturen i dansk:(

Brugbart svar (1)

Svar #15
16. maj 2006 af sølvskål (Slettet)

Ja det er rigtigt.
Tror hun er sød nok, men mere kan jeg desværre ikke hjælpe dig

Brugbart svar (1)

Svar #16
16. maj 2006 af USyay (Slettet)

Det er helt i orden...tak for hjælpen anyhow;)

Brugbart svar (1)

Svar #17
16. maj 2006 af signeng (Slettet)

HEJ!!

Nogle der kender følgende lærere:

Dansk (skr) =
Stenløse Gymnasium og HF: [OS]
Gl. Hellerup Gymnasiu: [MM]

Engelsk (skr) =
Aalborg Katedralskole: [PH]
Vestfyns Gymnasium: [ÅJ]

Matematik (skr) =
Varde Gymnasium: Leif Mosegaard[LM]
Frederiksberg Gymnasium: [Op]

Dansk (mundt)=
Virum Gymnasium: [Je]

Historie (mundt) =
Vordingborg Gymnasium og HF: Schjørring, Elisabeth [ES] (Hun har= Historie/idræt. Studievejledning.)

Samfundsfag (mundt) =
Herlufsholm skole: Martin Horst Arvedlund [MHA]

Religion (mundt) =
Marselisborg Gymnasium: Jytte Nielsen-Refs [NR]

På forhånd MANGE tak! :) Jeg går selv på Nakskov Gymnasium, hvis nogen skulle have brug for info om lærere derfra? :)

Mvh Signe

Brugbart svar (2)

Svar #18
16. maj 2006 af jordbærelefant (Slettet)

nogen der kender
Bjarne Stehman(tysk) fra frederiksberg gymnasium

jd(engelsk) fra VUC syd

Christina Stefansen(old) fra Ordrup gymnasium

RS(dansk) fra Rungsted gymnasium

jeg går på Birkerød gymnasium så hvis i skal have en lærer herfra så bare spørg.

Brugbart svar (1)

Svar #19
16. maj 2006 af USyay (Slettet)

Forresten...kendte du sidste år en der hed Diana Fülöp? hun var udvekslingsstudent fra Ungarn

Brugbart svar (1)

Svar #20
16. maj 2006 af sølvskål (Slettet)

Nej er 1.g'er
Desværre hehe

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Der er 326 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.