Matematik
kan ikke finde ud af det
17. maj 2006 af
kaki (Slettet)
jeg har en opgave udenhjælpemidler og kan ikke løse den:
opgaven lyder følgende: Grafen for funktionen f(x)= 4- x^2 afgrænser sammen med førsteaksen en punrkmængde M, der har et areal.
Beregn arealet af M.
opgaven lyder følgende: Grafen for funktionen f(x)= 4- x^2 afgrænser sammen med førsteaksen en punrkmængde M, der har et areal.
Beregn arealet af M.
Svar #1
17. maj 2006 af hopper (Slettet)
først finder du f(x)'s skæringspunkter med x-aksen ved at sætte 4-x^2 = 0
så bruger du de to som grænser i dit integrale af f(x)
så bruger du de to som grænser i dit integrale af f(x)
Svar #4
17. maj 2006 af hopper (Slettet)
ja... nulpunkter / skæringspunkter - kommer ud på det samme
Skriv et svar til: kan ikke finde ud af det
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
