Kemi
HJÆLP :|
21. maj 2006 af
ostereje (Slettet)
hej, jeg har virkelig brug for hjælp til navngivningen af nogle kemiske formler.
H2CO3=
NaHCO3=
Svovlsyre=
Ethanol=
Eddikesyreanhydrid=
C6H5O6=
NaOH=
C7H15Br=
H2CO3=
NaHCO3=
Svovlsyre=
Ethanol=
Eddikesyreanhydrid=
C6H5O6=
NaOH=
C7H15Br=
Svar #1
21. maj 2006 af Maelkeboette (Slettet)
Hej..
H2CO3 = Carbonsyre eller Kulsyre
NaHCO3 = Natriumhydrogencarbonat
Svovlsyre = H2SO4
Ethanol = CH3CH2OH
Eddikesyreanhydrid (ethansyreanhydrid) = (CH3CO2)2O
NaOH = Natriumhydroxid
C7H15Br = 1-bromheptan (Hvis alt bromatomet sidder på første carbonatom)
Du kan slå de fleste af stofferne op på nettet eller i en databog, prøv det næste gang.
Maria
H2CO3 = Carbonsyre eller Kulsyre
NaHCO3 = Natriumhydrogencarbonat
Svovlsyre = H2SO4
Ethanol = CH3CH2OH
Eddikesyreanhydrid (ethansyreanhydrid) = (CH3CO2)2O
NaOH = Natriumhydroxid
C7H15Br = 1-bromheptan (Hvis alt bromatomet sidder på første carbonatom)
Du kan slå de fleste af stofferne op på nettet eller i en databog, prøv det næste gang.
Maria
Svar #2
21. maj 2006 af Boje (Slettet)
Tror også lige jeg skriver de formler ned, det er da i hvert fald nogen som ofte forekommer;)
Svar #3
21. maj 2006 af KemiKasper (Slettet)
Den korrekte formel for eddikesyreanhydrid er: (CH3CO)2O
=
CH3-C(=O)-O-C(=O)-CH3
=
CH3-C(=O)-O-C(=O)-CH3
Skriv et svar til: HJÆLP :|
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
