Matematik
Potens funktioner
21. maj 2006 af
NV (Slettet)
Hej! skal op til skriftligt matematik i morgen og har lige fundet ud af at jeg ikke kan finde hverken notater eller udleveret ark omkring potensfunktioner.
Er der nogen der kan fortælle mig lidt om det ?
Går i 1.g. Håber nogen vil hjælpe...
Er der nogen der kan fortælle mig lidt om det ?
Går i 1.g. Håber nogen vil hjælpe...
Svar #1
21. maj 2006 af Maelkeboette (Slettet)
Hvad vil du helt præcist vide?
Der står sikkert noget om det i din bog.
Der står sikkert noget om det i din bog.
Svar #2
21. maj 2006 af NV (Slettet)
Der står ikke rigtig noget i min bog..kun om potenser, men ikke potensfunktion
Ville gerne vide hvad man skal vide i 1.g :) ??
Ville gerne vide hvad man skal vide i 1.g :) ??
Svar #4
21. maj 2006 af Maelkeboette (Slettet)
Nu ved jeg jo ikke hvad man helt præcis skal vide i 1.g, men jeg kan fortælle at:
En potensfunktion har forskiften: f(x)=x^a
Du vil nok ikke komme til at se så mange "rene" potens funktioner. Men funktioner, der er proportionale med en potensfunktion. Nemlig potensvækst funktioner med forskriften f(x)=b*x^a
Jeg ved ikke helt om det er potensfunktioner eller potensvækst, som du vil vide noget om?
En potensfunktion har forskiften: f(x)=x^a
Du vil nok ikke komme til at se så mange "rene" potens funktioner. Men funktioner, der er proportionale med en potensfunktion. Nemlig potensvækst funktioner med forskriften f(x)=b*x^a
Jeg ved ikke helt om det er potensfunktioner eller potensvækst, som du vil vide noget om?
Skriv et svar til: Potens funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
