Fysik
Fysik skriftlig
22. maj 2006 af
zakira (Slettet)
Hej folk kan jo komme her ind. i morgen efter fysik eksamen, så kan vi diskuterer vores eksamen. og diskuterer om resultaterne.
Svar #1
23. maj 2006 af sontas (Slettet)
Ja, sådan her har jeg regnet opgaverne ud :
opg1)
a)U = RI <=> I = 14kA ca
b) 25kA = 25000C/s, dvs
dQ = 25000C/s * 0,015s = 375 C (her har jeg fejlagtigt skrevet elektroner)
c) dT = 16 grader
opg 2 )
a) Ft = 55N ca.
b) straks mere vanskelig gjorde noget lign det her i sidste øjeblik :
Ftræk = Fsnor,1 + Fsnor,2 = 2*Fsnor,1
sin32 = Ft / Fsnor,1 => Fsnor,1 = 104N
nårmen endte vist med Ftræk = 88,26N
opg 3)
a) yessir sæt ind i
z = lambdaObs-lamblab / lambda obs og så passer det (efter aflæsning på graf)
b) 92 fotoner
c) løs : 1/7,17 = R(t) og det passer!
d) 1) v(t0) = R'(t0) * r0
finder r0 :
t0 = 14,8 går (R(t) = 1) og te = 1,14Gård
r0 = to,te S 1/R(t) * dt
finder R'(14,8går) og r0 og indsætter i 1) mener v(t0) = 2,blabla *c
4)
a) amiddel = 10333m/s^2
b) aflæses til v = -0,1m/s
c) jeg fandt acc på grafen (men har fejlagtigt gjort det for hele intervallet), idet a = dV/dt.
Fres = Ft + Fluft <=>
Fluft = Fres-Ft =
m(a-g) !
5)
B- var vist Bor 12 5 og Nitrogen var B+ 12 7.
Jeg fandt Q-værdien, og sagde processen ikke kunne finde sted.
Den exiterede kerne kunne godt forløbe i processen da
1,22pJ > Qværdi fra forrige proces.
Jeg kom dog til at blande en foton ind i det :S.
opg1)
a)U = RI <=> I = 14kA ca
b) 25kA = 25000C/s, dvs
dQ = 25000C/s * 0,015s = 375 C (her har jeg fejlagtigt skrevet elektroner)
c) dT = 16 grader
opg 2 )
a) Ft = 55N ca.
b) straks mere vanskelig gjorde noget lign det her i sidste øjeblik :
Ftræk = Fsnor,1 + Fsnor,2 = 2*Fsnor,1
sin32 = Ft / Fsnor,1 => Fsnor,1 = 104N
nårmen endte vist med Ftræk = 88,26N
opg 3)
a) yessir sæt ind i
z = lambdaObs-lamblab / lambda obs og så passer det (efter aflæsning på graf)
b) 92 fotoner
c) løs : 1/7,17 = R(t) og det passer!
d) 1) v(t0) = R'(t0) * r0
finder r0 :
t0 = 14,8 går (R(t) = 1) og te = 1,14Gård
r0 = to,te S 1/R(t) * dt
finder R'(14,8går) og r0 og indsætter i 1) mener v(t0) = 2,blabla *c
4)
a) amiddel = 10333m/s^2
b) aflæses til v = -0,1m/s
c) jeg fandt acc på grafen (men har fejlagtigt gjort det for hele intervallet), idet a = dV/dt.
Fres = Ft + Fluft <=>
Fluft = Fres-Ft =
m(a-g) !
5)
B- var vist Bor 12 5 og Nitrogen var B+ 12 7.
Jeg fandt Q-værdien, og sagde processen ikke kunne finde sted.
Den exiterede kerne kunne godt forløbe i processen da
1,22pJ > Qværdi fra forrige proces.
Jeg kom dog til at blande en foton ind i det :S.
Skriv et svar til: Fysik skriftlig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
