Kemi

Kemi udstyr

25. maj 2006 af Blackbirdy (Slettet)
Hvor kan man finde nogle flere illustrationer af kemi udstyr? Jeg har chemsketch man jeg sys ikke at der er så meget at komme efter i det program... =S

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2006 af Micc_86 (Slettet)

Jeg ved, at man kan få ekstra tegninger af laboratorieudstyr til ChemSketch på Schroop.dk:

http://www.schropp.dk/kemileks/vis_artikel.php?id=167

:o

Svar #2
25. maj 2006 af Blackbirdy (Slettet)

jeg kan ikke få det til at virke =S

Svar #3
25. maj 2006 af Blackbirdy (Slettet)

I got it =P

Svar #4
25. maj 2006 af Blackbirdy (Slettet)

hæhæhæhæ.... hvor er det sejt.... =P.... jeg kunne sidde og lege resten af dagen med at tegne... hehe... fandme skræmmende at jeg er lige pludselig blevet så ''glad'' for faget... mig der ellers HADER kemi... wierd...

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2009 af simonsims (Slettet)

 hjælp siden er gået ned eller lukkede ned er der ingen der kan hjælp mig med at skaffe et kemi tegne progrem 


Skriv et svar til: Kemi udstyr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.