Dansk

rette?

30. maj 2006 af Alkymisten (Slettet)
Er der ikke nogle venlige sjæle der lige vil rette min stil for komma og punktum??

På forhånd tusind tak! :)


Svar #1
30. maj 2006 af Alkymisten (Slettet)

UPS! hehe her er stilen:

Tjørneskolens holdninger giver os et tydeligt billede af, hvad man mente om teknologien i 1990errne. I dag opfatter vi teknologien som et hjælpemiddel, og er stort set lettede over hvor simpel en hverdag vi får takket ved af teknologien. I dag er vores holdninger om teknologi ”anderledes”.

Vi mennesker sætter alt for stor tillid til teknologien uden at tænke over konsekvenserne. Teknologien er med tiden blevet en normal del af vores hverdag og ikke mindst den verden vi lever i. Vores verden bliver mere og mere computer baseret, næsten alle ejer i dag en personlig computer, hvilket ikke var tænkeligt for 20 år siden. Teknologien har haft stort betydning for vores verden og vores hverdag, men det har som regel også skabt komplikationer. Man lægger slet ikke mærke til hvor meget ens hverdag er præget af teknologien, men der er altså sket en markant udvikling de seneste år, hvilket har gjort liver lettere for de fleste mennesker. Vi lever i et samfund hvor teknologien løbende udvikler sig og kræver mere og mere af os. Vi forbedrer os på det mentale og fysiske plan konstant. Ved hjælp af teknologien bliver vores grænser efterhånden ubegrænsede. Med tiden vil teknologien måske overtage og gøre os til den så kendte, Cyborg figur. Det sker allerede, et godt eksempel er det kunstige hjerte, der bliver en hel naturlig del af kirurgiverdenen, og noget vi tager som en selvfølge. Men rent biologisk er det ikke naturligt! Det er meget unaturligt. Og med disse konstante forbedringer af os selv ved hjælp af teknologi, ender vi med at kunne kalde os selv for et menneske. Hvornår bliver det en selvfølge, at man kan koble sig direkte på nettet ved hjælp af ens hjerne? Så kan man stille sig selv et helt nyt spørgsmål, er sindet heller ikke noget vi behersker mere? Er dette her menneskets opløsning? Hvornår er vi så forbedrede, at vi er mere ”konstruerede” end naturligt udviklede? Kan vi selv sætte grænsen, for teknologiens forblændede goder? Menneskets hensynsløshed kan resultere i voldsomme følger, som man slet ikke tænker på til dagligdagen!

Teknologien bruges desværre også til kriminalitet, hvilket har gjort liver meget hårdere for f.eks. virksomheder og stemme på flere menneskers vegne. Konklusionen mellem elverne på Tjørnegårdsskolen tyder på at de hver har deres mening ligesom os andre.

Mit hverdag er stærkt præget af teknologi, men for mit vedkommende, er det den personlige computer jeg benytter til min dagligdag. Menneskeheden bevæger sig midt i en rivende udvikling indenfor Teknologiverdenen. Vi mennesker tænker ikke over, hvor meget teknologien har overtaget, vi følger derfor ubevidst, ikke med i hvad det egentlig er der foregår, men tager alligevel stilling til det. Teknologien har altid haft stor betydning for menneskers levevis, i form af konstant forvandling. Der er også mennesker der oplever teknologien som skræmmende, netop på grund af den accelererende udvikling og er tit bekymrede. Fremtidens teknologi har meget at byde på, og jeg får det dårligere hver gang jeg tænker på hvad følgerne kan være jeg stiller mig selv det samme spørgsmål hver gang: Går vi mennesker ikke i ”opløsning”, og mister vores grundstruktur til sidst? Det er noget af en dommedagsprofeti, men hvad nu hvis det var virkeligt?


Skriv et svar til: rette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.