Matematik
Ligning
28. oktober 2002 af
SP anonym (Slettet)
Opgave 1/x + 2x = 5
Jeg kan ikke finde ud af hvordan man skal skrive de trinvise resultater op.
På forhånd tak
mvh alexandra
Jeg kan ikke finde ud af hvordan man skal skrive de trinvise resultater op.
På forhånd tak
mvh alexandra
Svar #1
28. oktober 2002 af Jean
Gang med x på begge sider:
1 + 2x^2 = 5x
<=>
2x^2 - 5x + 1 = 0
x = ? og x = ?
1 + 2x^2 = 5x
<=>
2x^2 - 5x + 1 = 0
x = ? og x = ?
Svar #2
28. oktober 2002 af SP anonym (Slettet)
http://www.quickmath.com/www02/pages/modules/algebra/index.shtml
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
