Matematik

Vækst

08. juni 2006 af sienko (Slettet)
Jeg prøver på at finde startkapaciteten når slutkapaciteten er 6774,5, stigningen er 1,75% pr. termin i 7 terminer,.

Hvordan finder man så kapaciteten?

Svar #1
08. juni 2006 af sienko (Slettet)

kunne godt tænke mig et lille input?

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2006 af Benjamin. (Slettet)

K_n = K_0·(1+r)^n
<=> K_0 = K_n/(1+r)^n

K_n = Kapital efter n terminer
K_0 = Startkapital
n = Terminer
r = Rente

K_n = 6774,5
n = 7
r = 0,0175

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2006 af mathon

ko=kn*(1+x/100)^(-n)

ko=6774.5*1.0175^(-7)

Skriv et svar til: Vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.