Generelt

karaktersystem: tyske vs danske

09. juni 2006 af Jordbær (Slettet)
Hbis man vil sammenligne det danske karaktersystem med det tyske, kan man så sammenstille det som nedeståede?

13
11 1
-----------
10
9 2
-----------
8
7 3
-----------
6 4
5 5
-----------
03
00 6

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2006 af danielruhmann (Slettet)

Det kommer an på, hvilket Bundesland du er i, samt hvilken uddannelsesinstutution du besøger.

Du skal nok sammenligne med Oberstufen, altså overbygningen (stx). Der kører deres karakterskala fra 0-15, hvor alle tal er medtaget. 15 er det bedste.

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2006 af danielruhmann (Slettet)

Hvis du skal sammenligne det danske karaktersystem med under- og mellemskolen (1-9 klasse), så skal du stille det således op:

13
1
11
-----------
10
2
9
-----------
8
3
7
-----------
6 4
-----------
5 5
-----------
03
6
00

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2006 af danielruhmann (Slettet)

hov, det kom til at se skidt ud... Søger lige lidt på nettet.

Se indtil videre:
http://de.wikipedia.org/wiki/Schulnote


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juni 2006 af danielruhmann (Slettet)

Hier:

Das dänische Notensystem ist auf einer 13-Punkte-Skala aufgeteilt, wobei 00 das schlechteste ist und 13 das Beste. Verglichen mit dem deutschen System stellt es sich so dar (die Noten 1,2,4 sowie 12 gibt es nicht):
(Dänisch = Deutsch)
00=6
03=5-6
05=5
06=4
07=3-4
08=3
09=2
10=1-2
11=1
13=1+

Quelle: http://de.wikipedia.org/wiki/DEN

Svar #5
09. juni 2006 af Jordbær (Slettet)

ok tak for oplysningen :)

Skriv et svar til: karaktersystem: tyske vs danske

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.