Matematik
Komplekse tal
20. juni 2006 af
Mille_pigen (Slettet)
Hej...
Jeg skal op i matematik i morgen, og sidder og gennemgår de komplekse tal.
Beviset for additionsformlerne nr. 2.
Jeg forstår ikke hvorfor:
cos(90-u)=sin(u) og sin(90-u)=cos(u)???
mille
Jeg skal op i matematik i morgen, og sidder og gennemgår de komplekse tal.
Beviset for additionsformlerne nr. 2.
Jeg forstår ikke hvorfor:
cos(90-u)=sin(u) og sin(90-u)=cos(u)???
mille
Svar #1
20. juni 2006 af Sansnom (Slettet)
Det ses let vha en enhedscirkel og nogle simple overvejelser om envinklede trekanter.
Se figuren her: http://home1.stofanet.dk/janbs/cossin.jpg
Se figuren her: http://home1.stofanet.dk/janbs/cossin.jpg
Skriv et svar til: Komplekse tal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
