Matematik
Rettelse til løsning af ligninger
10. november 2002 af
SP anonym (Slettet)
Rettelsen består i, at hvert tællerled på venstre side af lighedstegnet stå under et kvadratrodstegn.
((9-x^2)^1/2)/x = 1/K
((4-x^2)^1/2)/x = 1(x-K)
Med venlig hilsen
Bo
((9-x^2)^1/2)/x = 1/K
((4-x^2)^1/2)/x = 1(x-K)
Med venlig hilsen
Bo
Skriv et svar til: Rettelse til løsning af ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
