Andre fag

nødvendig hjælp

19. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)
Hvordan adskiller (differentierer) Nokia sig fra de nærmeste 2-3 konkurrenter?

Svar #1
19. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)

en der kunne hjælpe?

Svar #2
19. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)

har brug for hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2006 af figaro8 (Slettet)

de har formået at lave en nem og brugbar telefon som "alle" kan bruge- hvilket er virkelig god markedesføring. Man får næsten altid noget for pengene. Så du kan tilføje at vores købetiver oftes er band waggon motivet når vi snakker om nokia, næsten alle har, eller har haft en nokia telefon fx;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2006 af figaro8 (Slettet)

de har skabt sig et rygte fra starten om, at nokia bare altid er godt kram;)

Svar #5
19. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)

ok. mange tak.. Nævn Nokias 2-3 vigtigste konkurrenter.

Telia, CBB og hvad mere ??

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. august 2006 af Stenalt (Slettet)

Hmm... Telia og CBB er teleselskaber... Nokia er telefonproducent... Her er konkurrensterne sony-ericsson, siemens, Motorola etc...

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. august 2006 af figaro8 (Slettet)

errickson (eller hvordan det nu staves) er også en oplagt konkurrent;)

Svar #8
19. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)

1. Et par jeans fra Dolce & Gabbana.
2. En MP3-afspiller fra Sony.
3. Et par Nike sko.
4. Et B&O TV.
5. En uge på Seychellerne med Kuoni Rejser.
6. En 3G Telefon fra Nokia.
7. Et vækkeur.
8. Et par boxershorts.
9. 20.000 kr. Sat i banken.

Hvilke af de købte produkter er mærkevarer?

1,2,3,6, rigtigt`?

Brugbart svar (0)

Svar #9
19. august 2006 af figaro8 (Slettet)

mærkevarer er nr : 1, 2, 3, 4,5 efter min overbevisning... B&O er næsten den største mærkevarer her hehe

Brugbart svar (0)

Svar #10
19. august 2006 af figaro8 (Slettet)

du kan hertil tilføje, at de stort set alle sammen er udvalgsvarer, altså varer som man ikke ligefrem køber hver dag. Så noget kunne tyde på, at vedkommende måske har vundet i lotto eller lign.

Svar #11
20. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)

1. Et par jeans fra Dolce & Gabbana. = Egobehov og fysiskebehov
2. En MP3-afspiller fra Sony. egobehov
3. Et par Nike sko.= egobehov/ selvrealisering
4. Et B&O TV.= socialbehov
5. En uge på Seychellerne med Kuoni Rejser. = Egobehov
6. En 3G Telefon fra Nokia.= Egobehov
7. Et vækkeur.= Egobehov
8. Et par boxershorts.= fysiskebehov
9. 20.000 kr. Sat i banken.= tryghedsbehov


1. Forklar, post for post, hvilke behov Jacob kan få tilgodset ved at disponere, som han har gjort.

rigtigt??

Brugbart svar (0)

Svar #12
20. august 2006 af figaro8 (Slettet)

et B&O tv vil jeg nok nærmere kalde et egobehov... og et vækkeur er et tryghedsbehov.. og et par boxershorts er både et fysisk og tryghedsbehov;) ligetil kan du tilføje, at de fleste udvalgsvarer, oftes også er egobehov;)

Svar #13
20. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)

http://peecee.dk/index.php?id=51877

Forklar, hvilke behov i Maslows behovspyramide, hver af de to annoncer appellerer til.

Tryghedsbehov og Egobehov. er mit bud. Jeres bud??

Brugbart svar (0)

Svar #14
20. august 2006 af KennethC (Slettet)

Helt enig Figaro... Men et par jeans fra Dolce & Gaggane er ikke fysiskbehov... - ego eller socialbehov for at følge moden og for at være in - være som de andre - som også er tryghed (#11)


Svar #15
20. august 2006 af Pi*x2 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #16
20. august 2006 af KennethC (Slettet)

Linket virker ikk..!

Skriv et svar til: nødvendig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.