Matematik
vektore
03. februar 2004 af
BirgitteII (Slettet)
hvordan skal jeg løse følgende opgave:
1
Jeg har længderne af vektorerne: a og b, som er henholdsvis 2 og 3. og vinklen mellem vektorerne:
2
Givet: længden af vektor a = 2 og b = 5 og a prik b = 7. så skal vinklen beregnes mellem vektor a og b, og projektionen bestemmes af b på a.
Og så skal længden af vektor a+b også beregnes.. er lidt plank lige nu.
1
Jeg har længderne af vektorerne: a og b, som er henholdsvis 2 og 3. og vinklen mellem vektorerne:
2
Givet: længden af vektor a = 2 og b = 5 og a prik b = 7. så skal vinklen beregnes mellem vektor a og b, og projektionen bestemmes af b på a.
Og så skal længden af vektor a+b også beregnes.. er lidt plank lige nu.
Svar #1
04. februar 2004 af sigmund (Slettet)
ad 1) Du skal have fat i formlen for vinklen mellem to vektorer.
ad 2) Her skal du først have fat i formlen for vinklen mellem to vektorer. Siden skal du have fat i formlen for den lodrette projektion af en vektor på en anden vektor.
Ellers hjælper det som oftest at læse lidt i lærebogen.
ad 2) Her skal du først have fat i formlen for vinklen mellem to vektorer. Siden skal du have fat i formlen for den lodrette projektion af en vektor på en anden vektor.
Ellers hjælper det som oftest at læse lidt i lærebogen.
Skriv et svar til: vektore
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
