Matematik

vektorer

03. februar 2004 af BirgitteII (Slettet)
hvordan skal jeg løse følgende opgave:
1
Jeg har længderne af vektorerne: a og b, som er henholdsvis 2 og 3. og vinklen mellem vektorerne:

2
Givet: længden af vektor a = 2 og b = 5 og a prik b = 7. så skal vinklen beregnes mellem vektor a og b, og projektionen bestemmes af b på a.

Og så skal længden af vektor a+b også beregnes.. er lidt plank lige nu.

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2004 af Jean

Prøv at se om du ikke kan finde lidt hjælp i denne tråd:

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=21530

Ved godt det ikke er helt de samme tal, men fremgangsmåden er den samme.

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2004 af Jean

også lidt her: https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=22776&h=vektorer

Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.