Matematik
Grafisk mængdeberegning
23. august 2006 af
Molle (Slettet)
Jeg har følgende opgave:
Bestem grafisk mængderne:
A = {x|x+2
B = {x|x+2
C = {x|x² + 4x + 3
Ærligt talt føler jeg slet ikke, at jeg har styr på, hvordan de skal løses, men jeg har fundet frem til følgende løsningsmængder - jeg aner ikke om de passer, så hvis I vil tjekke dem igennem, ville det være super.
L(A) = Ø
L(B) = ]-1,264;-1[ U ]0;0,264[
L(C) = [-3;2] U [-1;0]
Bestem grafisk mængderne:
A = {x|x+2
B = {x|x+2
C = {x|x² + 4x + 3
Ærligt talt føler jeg slet ikke, at jeg har styr på, hvordan de skal løses, men jeg har fundet frem til følgende løsningsmængder - jeg aner ikke om de passer, så hvis I vil tjekke dem igennem, ville det være super.
L(A) = Ø
L(B) = ]-1,264;-1[ U ]0;0,264[
L(C) = [-3;2] U [-1;0]
Skriv et svar til: Grafisk mængdeberegning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
