Matematik
Potensvækst i form af X stigning i %
24. august 2006 af
Steen_c (Slettet)
hej.
Jeg har en forskrift for en Potensfunktion.
er blevet stillet et spg. Hvor mange % stiger y med, hvis x stiger med 75%"
er det formlen for relativ tilvækst man skal anden (r+1)^a ? eller er jeg helt forkert på den?
Jeg har en forskrift for en Potensfunktion.
er blevet stillet et spg. Hvor mange % stiger y med, hvis x stiger med 75%"
er det formlen for relativ tilvækst man skal anden (r+1)^a ? eller er jeg helt forkert på den?
Svar #2
24. august 2006 af ibibib (Slettet)
Beregn
1,75^1,4 = 2,189
dvs. at y vokser med (2,189-1)100%=118,9%
1,75^1,4 = 2,189
dvs. at y vokser med (2,189-1)100%=118,9%
Svar #3
24. august 2006 af Steen_c (Slettet)
det vil sige man simpelthen bare skal anvende formlem for relativ tilvækst (r+1)^a
Takker mange gange for hjælpen
Takker mange gange for hjælpen
Skriv et svar til: Potensvækst i form af X stigning i %
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
