Matematik
diameter! (kort)
26. august 2006 af
Alkymisten (Slettet)
Hej igen!
sidder med endnu et stykke der lyder således:
Beregn dysens diameter, når vandforbruget er 24m3 pr. time og vandtrykket er 4 atm.
Jeg har udregnet sykket idet jeg har gjort følgende:
d= diameter
d2= diameter ianden
24:0,06 = d2
400=d2
kvadretrod af 400=d
d=20
men er i tvil angående enheden får jey det i meter cm eller noget helt 3.???
Håber i har tid til at svarer!
På forhånd tak!
sidder med endnu et stykke der lyder således:
Beregn dysens diameter, når vandforbruget er 24m3 pr. time og vandtrykket er 4 atm.
Jeg har udregnet sykket idet jeg har gjort følgende:
d= diameter
d2= diameter ianden
24:0,06 = d2
400=d2
kvadretrod af 400=d
d=20
men er i tvil angående enheden får jey det i meter cm eller noget helt 3.???
Håber i har tid til at svarer!
På forhånd tak!
Skriv et svar til: diameter! (kort)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
