Matematik
Opløsning af en vektor
27. august 2006 af
john2005 (Slettet)
opg. 1744 i Mat2
Hvad menes der når man skal opløse vektoren c efter vektorerne a og b?
a=(1,1) b=(-5,4) c=(1,-2)
Håber nogen kan hjælpe..
På forhånd tak--
Hvad menes der når man skal opløse vektoren c efter vektorerne a og b?
a=(1,1) b=(-5,4) c=(1,-2)
Håber nogen kan hjælpe..
På forhånd tak--
Svar #1
27. august 2006 af Waterhouse (Slettet)
Du skal finde reelle tal s og t, sådan så:
s*a+t*b=c.
Det svarer grundlæggende til at løse to ligninger med to ubekendte.
s*a+t*b=c.
Det svarer grundlæggende til at løse to ligninger med to ubekendte.
Skriv et svar til: Opløsning af en vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
