Tysk
rettelse
28. august 2006 af
Lisa02 (Slettet)
Hejsa.. nogen der vil rette:-) ?
(Tysk-Dansk)
1) Doch nun sah sie: Der Brief ist geöffnet, Augerissen ist der Brief, unachtsam geöffnet. So reisst man viellericht eine Rechnung auf.
2)Martina hielt noch immer den geöffnenten Brief in der Hand. Sie bemerkte jetzt erst, dass eine Seite herauragte.
3) Sie liess den Brief fallen....
4) als sie ihn von der Tür aus sah.
5) Die Mutter nahm einen Pullover aus dem Schrank.
6) "Was hat du du denn bloss, Martina?"
7) So setze sich Martina an der Tisch, nippte am Tee, ass aber nichts.
Hvad betyder "fragte" = sagde?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
1) Dog nu sagde hun: ”Brevet er åbnet. Brevet er AUFGERISSEN, åben det uforsigtigt . Altså måske river man en regning over.
2) Martina holdte stadigvæk brevet i hånden. Det bemærkede hun først nu, at en kant rakte ud.
3) Hun læste brevet FALLEN....
4) Som hun ....? (Hjælp tak)
5) Mor tog en PULLOVER ud af skabet.
6) ”Hvad har du dog gjort, Martina?”
7) Så satte Martina sig ved bordet, næppe mod te, hellere intet mad.
(Tysk-Dansk)
1) Doch nun sah sie: Der Brief ist geöffnet, Augerissen ist der Brief, unachtsam geöffnet. So reisst man viellericht eine Rechnung auf.
2)Martina hielt noch immer den geöffnenten Brief in der Hand. Sie bemerkte jetzt erst, dass eine Seite herauragte.
3) Sie liess den Brief fallen....
4) als sie ihn von der Tür aus sah.
5) Die Mutter nahm einen Pullover aus dem Schrank.
6) "Was hat du du denn bloss, Martina?"
7) So setze sich Martina an der Tisch, nippte am Tee, ass aber nichts.
Hvad betyder "fragte" = sagde?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
1) Dog nu sagde hun: ”Brevet er åbnet. Brevet er AUFGERISSEN, åben det uforsigtigt . Altså måske river man en regning over.
2) Martina holdte stadigvæk brevet i hånden. Det bemærkede hun først nu, at en kant rakte ud.
3) Hun læste brevet FALLEN....
4) Som hun ....? (Hjælp tak)
5) Mor tog en PULLOVER ud af skabet.
6) ”Hvad har du dog gjort, Martina?”
7) Så satte Martina sig ved bordet, næppe mod te, hellere intet mad.
Svar #3
29. august 2006 af FrkLine (Slettet)
Hej. Vil da lige prøve at rette det bedste jeg kan:
1) Dog så hun nu: Brevet er åbnet, revnet er brevet, uforsigtig åbnet. Så river man måske en regning over.
2) Martina holdte stadigvæk det åbnede brev i hånden. Først nu bemærkede hun at en side ragede frem.
3) Hun lod brevet falde.
4) Da hun ud af døren så ham (mangler noget sammenhæng eller kontext?)
5)Moren tog en pullover ud af skabet.
6) ?
7) Så satte Martina sig ved bordet, nippede til teen, men spiste intet/ikke noget.
Fragen = spørge
Sagen = sige
Så fragte betyder spurgte. Håber det hjalp lidt, men forstod dog ikke alle det danske eller tyske. Sikker på det er citeret korrekt? Nå, pyt. Hej
1) Dog så hun nu: Brevet er åbnet, revnet er brevet, uforsigtig åbnet. Så river man måske en regning over.
2) Martina holdte stadigvæk det åbnede brev i hånden. Først nu bemærkede hun at en side ragede frem.
3) Hun lod brevet falde.
4) Da hun ud af døren så ham (mangler noget sammenhæng eller kontext?)
5)Moren tog en pullover ud af skabet.
6) ?
7) Så satte Martina sig ved bordet, nippede til teen, men spiste intet/ikke noget.
Fragen = spørge
Sagen = sige
Så fragte betyder spurgte. Håber det hjalp lidt, men forstod dog ikke alle det danske eller tyske. Sikker på det er citeret korrekt? Nå, pyt. Hej
Skriv et svar til: rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
