Matematik

funktioner

03. september 2006 af Rixer (Slettet)
Y=2x-6
y=ax+b
http://peecee.dk/?id=1687

Er sildebennet rigtigt??

Er koordinatsystemet rigtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2006 af Mitton (Slettet)

Ja og ja.

Svar #2
03. september 2006 af Rixer (Slettet)

Indtegn følgende linjer i hvert sit koordinatsystem

1. f(x) = x +1

2. f (x) = -x +2

Er nogle eksperter der kan forklare hvad jeg skal gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2006 af | Sveegaard | (Slettet)

f(x) er jo det samme som y, så du skal bare lave 2 rette linjer i hvert sit koordinatsystem.

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2006 af M-D (Slettet)

flot tegnet

Svar #5
03. september 2006 af Rixer (Slettet)

dvs. f(x) = 1* (2) + 1
f(x) = 1*(4)+1
f(x) = 1*(6)+1

opg 2

f(x) = -1 * (2) +2
f(x) = -1 * (4) + 2
f(x) = -1 * (6) +2

sådan?

Svar #6
03. september 2006 af Rixer (Slettet)

ups mente

f(x) = (2) + 1 = 3
f(x) = (4) + 1 = 5
f(x) = (6) +1 = 7

Svar #7
03. september 2006 af Rixer (Slettet)

http://peecee.dk/?id=1728

y = 1/4x+3

Er den rigtig??

Svar #8
06. september 2006 af Rixer (Slettet)

??

Svar #9
06. september 2006 af Rixer (Slettet)

http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=2093

1. f(x) = x + 1

http://peecee.dk/?id=2094

2. F(x) = - x + 2

Er de rigtige??

Svar #10
06. september 2006 af Rixer (Slettet)

9# ad 1. mente jeg dette link http://peecee.dk/?id=2093

Brugbart svar (0)

Svar #11
06. september 2006 af eightx2 (Slettet)

#9 2.
Nej, f(x)=-x+2 :
(0,2), (1,1), (2,0), (3,-1) osv...

Svar #12
06. september 2006 af Rixer (Slettet)

11# mener du så f(x) = (0,2) + 2 = 2,2
osv..

Svar #13
06. september 2006 af Rixer (Slettet)

http://peecee.dk/?id=2105
Er den rigtig nu?

2. F(x) = - x + 2

Svar #14
06. september 2006 af Rixer (Slettet)

hjælp tak skal I have

Svar #15
06. september 2006 af Rixer (Slettet)

hey igen jeg venter på hjælp en stor hjælp fra jer..

Svar #16
06. september 2006 af Rixer (Slettet)

er her nogle?

Brugbart svar (0)

Svar #17
06. september 2006 af eightx2 (Slettet)

#12
Nej det er forkert. Det jeg skrev er koordinatsæt der passer til grafen for f(x)=-x+2.

Du tager et x. x=5
Så tager du 5-tallet og erstatter det med x'erne i funktionens ligning:
f(5)=-5+2=-3, altså har du at f(5)=-3; funktionsværdien for x=-3 er 5 => så har du koordinatsættet til et punkt på grafen for f, i dette eksempel er det altså (-3,5).

Svar #18
06. september 2006 af Rixer (Slettet)

fatter det ikke?

Svar #19
06. september 2006 af Rixer (Slettet)

er 0 = x og y = 2? eller hvordan ?

Brugbart svar (0)

Svar #20
06. september 2006 af eightx2 (Slettet)

#19
Ja, for punktet (0,2).

Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.