Tysk
ret
03. september 2006 af
Lisa02 (Slettet)
Kære Jörg.
Mange tak for dit brev, jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige?
Dit brev rørte mig i hjertet, inders inde
Liebe Jörg.
Vielen Dank für deine Brief, ich nicht an was ich sagen?
Deine Brief meine Herz gerüchrt, im innersten.
Mange tak for dit brev, jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige?
Dit brev rørte mig i hjertet, inders inde
Liebe Jörg.
Vielen Dank für deine Brief, ich nicht an was ich sagen?
Deine Brief meine Herz gerüchrt, im innersten.
Svar #1
03. september 2006 af deniz_g (Slettet)
hmm
mit bud
Ich nicht an was ich sagen?
Brud diise ord i dette sætning
1. weiss
2. Fjern an
3. Sagen= underligt. sagen = fleretal ^^
mit bud
Ich nicht an was ich sagen?
Brud diise ord i dette sætning
1. weiss
2. Fjern an
3. Sagen= underligt. sagen = fleretal ^^
Svar #2
03. september 2006 af vag (Slettet)
Lieber Jörg (husk det er hankøns-væsen)
Vielen Dans für deinen Brief (für styrer akkusativ, Brief hankøn).
Ich weiss nicht was ich sagen soll.
Dein Brief (Brief stadig hankøn) hat mein Herz gerührt, im Innersten.
Vielen Dans für deinen Brief (für styrer akkusativ, Brief hankøn).
Ich weiss nicht was ich sagen soll.
Dein Brief (Brief stadig hankøn) hat mein Herz gerührt, im Innersten.
Svar #3
03. september 2006 af Lisa02 (Slettet)
mange tak.
Har bare problemer med det tyske. Tværtidmod:(
Har bare problemer med det tyske. Tværtidmod:(
Skriv et svar til: ret
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
