Matematik
ligning
05. september 2006 af
dea_ferizaj (Slettet)
Vi vil finde P udtrykt ved R og U af de to ligninger :
U=R*I & P=U*I
hvor R er positiv .
Vi isoler I af den første ligning
I= U/R
og indsætter i den anden
P=U*(U/R)=U^2/R
Find P af ligningerne der står øverst ved R og I .
Hvordan kan jeg gør det ,please hjælp mig!!
U=R*I & P=U*I
hvor R er positiv .
Vi isoler I af den første ligning
I= U/R
og indsætter i den anden
P=U*(U/R)=U^2/R
Find P af ligningerne der står øverst ved R og I .
Hvordan kan jeg gør det ,please hjælp mig!!
Svar #1
05. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Øhhh ... Jamen du har jo netop fundet P udtrykt ved U og R, så jeg er ikke med.
Svar #3
05. september 2006 af dea_ferizaj (Slettet)
U=R*I & P=U*I
Find P af ligningerne der står øverst ved R og I .
det er den ligning jeg spørger om hvordan jeg skal løse den.
Find P af ligningerne der står øverst ved R og I .
det er den ligning jeg spørger om hvordan jeg skal løse den.
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
