Matematik

ligninger

06. september 2006 af dea_ferizaj (Slettet)
p*V=n*R*T og m=M*n

a)find M udtrykt ved p,V,R,T og m
b)find T udtrykt ved p,V,R,M og m

hjælppp!!

Svar #1
06. september 2006 af dea_ferizaj (Slettet)

er der ingen klog hoved og stor hjerte der vil hjælpe mig?

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2006 af Mitton (Slettet)

Da n er genganger:

a) Isoler n i p*V=n*R*T. Erstat så det du får med n i m=M*n. Isoler M.

b) Ca. det samme...næsten.

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2006 af mathon

p*V=n*R*T og m=M*n,
hvoraf
n=m/M, som indsættes i den første i stedet for n:

a)
it goes:
p*V=m/M*R*T,
hvoraf
M=m*R*T/(p*V)

b)
T= ................

Svar #4
06. september 2006 af dea_ferizaj (Slettet)

tusind tak begge to

Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.