Matematik

Funktion

07. september 2006 af Rixer (Slettet)
Hey alle studier
Kunne I matematiske eksperter ikke lige se om det er rigtigt dét jeg har lavet. På forhånd mange tak

Y=-2x-1
http://peecee.dk/?id=2213

Y=2x
http://peecee.dk/?id=2214

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2006 af mathon

y=-2x-1 ikke pænt men rigtigt!
du
skal lige have (-1/2,0) og (0,-1) med for at have lidt styr på det.

y=2x endnu en gang: ikke pænt men rigtigt!
og
så lige (0,0) og (-6,-12) for at have lidt ordentlig retning på sagerne!

Svar #2
07. september 2006 af Rixer (Slettet)

hvad med den her?

Y=3x+1

http://peecee.dk/?id=2255


Y=-1/2x+2
http://peecee.dk/?id=2256

Svar #3
07. september 2006 af Rixer (Slettet)

??

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2006 af michael.padowan.dk (Slettet)

Hvis det skal ligne rette linjer, bør man nok gøre sig en anelse mere umage! Den første er ikke decideret forkert. Den sidste ville jeg nok se på igen.

Svar #5
07. september 2006 af Rixer (Slettet)

har du kigget?

Svar #6
07. september 2006 af Rixer (Slettet)

en der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. september 2006 af det.dean (Slettet)

Okay..
Y=-1/2x+2 er ihvertfald heltforkert.. Da det er -1/2 vil grafen gå "ned ad"..
En måske nemmere måde at gøre det på er at de +2 angiver skæringspunktet på y-aksen, mens -1/2 er det man kalder hældningskoefficient.. Dvs. når du går 1 ud på x-aksen stiger eller falder kurve med den værdi.. I det nævnet eksempel må grafen altså falde med -1/2..

Håber det hjalp lidt

Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.