Matematik
meget meget let
10. september 2006 af
Nannok (Slettet)
Hvordan løses:
4x-(5+2x) = 3(x+1)
4x-(5+2x) = 3x + 1
men er i tvivl om resten
4x-(5+2x) = 3(x+1)
4x-(5+2x) = 3x + 1
men er i tvivl om resten
Svar #1
10. september 2006 af ibibib (Slettet)
Det er forkert
4x-(5+2x) = 3(x+1)
4x-5-2x = 3x+3
Skift fortegn når du hæver en minusparentes, her -(5+2x).
Gang alle led, når du ganger ind i en parentes, her 3(x+1).
4x-(5+2x) = 3(x+1)
4x-5-2x = 3x+3
Skift fortegn når du hæver en minusparentes, her -(5+2x).
Gang alle led, når du ganger ind i en parentes, her 3(x+1).
Svar #2
10. september 2006 af godfy (Slettet)
altså
4x-(5+2x) = 3(x+1)
4x-5-2x = 3x + 3
2x - 5 = 3x + 3
-x = 8
4x-(5+2x) = 3(x+1)
4x-5-2x = 3x + 3
2x - 5 = 3x + 3
-x = 8
Skriv et svar til: meget meget let
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
