Matematik
integral vha substitution
12. september 2006 af
mariaklara (Slettet)
jeg har brug for hjælp til denne opgave
s 2x Kvadratdrod(x^2 +4)
jeg skal bestemme denne ubestemt integral vha substitution, men da vi lige er gået igang med dette emne har ikke lige helt styre på det :-(
s 2x Kvadratdrod(x^2 +4)
jeg skal bestemme denne ubestemt integral vha substitution, men da vi lige er gået igang med dette emne har ikke lige helt styre på det :-(
Svar #2
12. september 2006 af mathon
t=x²+4 hvoraf dt/dx=2x
eller
2xdx=dt,
hvorefter t=x²+4 og 2xdx=dt
substitueres i
S 2x Kvadratdrod(x^2 +4) dx........
eller
2xdx=dt,
hvorefter t=x²+4 og 2xdx=dt
substitueres i
S 2x Kvadratdrod(x^2 +4) dx........
Svar #3
12. september 2006 af mathon
se evt.
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=2862
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=2862
Svar #4
12. september 2006 af Guruen (Slettet)
t=x^2 + 4 => dt/dx=2x <=> dx=1/(2x)dt
Indsæt t hvor der står x^2 + 4 og 1/(2x)dt, hvor der står dx.. Så vil du højst sandsynligt komm elidt længere..
Indsæt t hvor der står x^2 + 4 og 1/(2x)dt, hvor der står dx.. Så vil du højst sandsynligt komm elidt længere..
Skriv et svar til: integral vha substitution
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
