Matematik
Stamfunktion til hjælp til integration! - HASTER!!
12. september 2006 af
hackerjohn (Slettet)
Hej..
Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde stamfunktion til:
2/(x-1)
og
2/(x+2)
Er nemlig kørt død.. vær venlig at sige hvorn du udregner det ..
PÅ forhånd tak!
Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde stamfunktion til:
2/(x-1)
og
2/(x+2)
Er nemlig kørt død.. vær venlig at sige hvorn du udregner det ..
PÅ forhånd tak!
Svar #2
12. september 2006 af hackerjohn (Slettet)
sorry meen forstår ikke lige hvorn du mener .. kan du ikke lige skærer det ud i pap for mig ? :)
Svar #3
12. september 2006 af ibibib (Slettet)
Hvis du ikke har lært om substitution skal du måske bare gætte stamfunktionerne?
F(X) = 2ln|x-1|+k
er en stamfunktion til
f(x) = 2/(x-1)
F(X) = 2ln|x-1|+k
er en stamfunktion til
f(x) = 2/(x-1)
Svar #4
12. september 2006 af hackerjohn (Slettet)
vi havde ikke lært det.. meen jeg fandt ud af det nu.. tak for dit hint ;D
Skriv et svar til: Stamfunktion til hjælp til integration! - HASTER!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
