Fysik
en dråbes fald i..
12. september 2006 af
troldentrolle (Slettet)
hey boys and girls.. :)
jeg skal tegne en figur, som viser størrelse og retning af tyngdekraften, opdriften og gnidningsmodstanden på en vanddråbe i olie..
dråbe falder med en konstant fart på 4,63 mm/s i olien.. jeg har også massen af dråben..
jeg kan finde kraften der går ned af.
det er Ftyngde = m * g..
men der er jo også en krafte op ad som bremser den.. tror det er Fgnid.. men hvordan skal jeg finde den..
er der ike noget med F = m * et eller andet for at finde den..
jeg skal tegne en figur, som viser størrelse og retning af tyngdekraften, opdriften og gnidningsmodstanden på en vanddråbe i olie..
dråbe falder med en konstant fart på 4,63 mm/s i olien.. jeg har også massen af dråben..
jeg kan finde kraften der går ned af.
det er Ftyngde = m * g..
men der er jo også en krafte op ad som bremser den.. tror det er Fgnid.. men hvordan skal jeg finde den..
er der ike noget med F = m * et eller andet for at finde den..
Skriv et svar til: en dråbes fald i..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
