Matematik
Ligninger
13. september 2006 af
mulline (Slettet)
hej! jeg har brug for hjælp til 2 ligninger. Håber at du kan hjælpe.
1.Isoler t i formlen f= kvadratroden af G/t*h
Jeg er helt blank mht hvad mit første træk skal være.
2. Udtryk V ved X og Y, når X= Y*Z og Y=V*Z.
Jeg er nået frem til Y/V = X/Y. Hvordan kommer jeg videre, hvis overhovedet er rigtigt?
På forhånd tak
1.Isoler t i formlen f= kvadratroden af G/t*h
Jeg er helt blank mht hvad mit første træk skal være.
2. Udtryk V ved X og Y, når X= Y*Z og Y=V*Z.
Jeg er nået frem til Y/V = X/Y. Hvordan kommer jeg videre, hvis overhovedet er rigtigt?
På forhånd tak
Svar #1
13. september 2006 af sigmund (Slettet)
ad 1) Opløft begge sider af ligningen i anden potens.
ad 2) Du er på rette spor. Gang på begge sider med V. Kan du nu komme videre?
ad 2) Du er på rette spor. Gang på begge sider med V. Kan du nu komme videre?
Svar #2
13. september 2006 af mulline (Slettet)
hej!
I den 1. er jeg nået frem til t= f^2/G*h
og i nr 2 er mit bud: V= Y^2/X
giver det mening?
Tak for hjælpen
I den 1. er jeg nået frem til t= f^2/G*h
og i nr 2 er mit bud: V= Y^2/X
giver det mening?
Tak for hjælpen
Skriv et svar til: Ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
