Matematik

Prisme

17. september 2006 af Artemis (Slettet)
Hej, er der lige en der hurtigt kan skrive hvordan man beregner rumfanget af et prisme?
( kan ikke finde formelsamling)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2006 af vag (Slettet)

Arealet er lig højden multipliceret med grundfladearealet.

A = h * G

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2006 af | Sveegaard | (Slettet)

Siger trekantens areal dig noget? ;)

V = ½*grundlinje*højde*tykkelse

Brugbart svar (1)

Svar #3
17. september 2006 af vag (Slettet)

Sorry... arealet selvfølgelig ment som rumfang.

V = h * G

Svar #4
17. september 2006 af Artemis (Slettet)

tak..

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. december 2008 af YAKA (Slettet)

hey du--

Vedhæftet fil:prisme.docx

Skriv et svar til: Prisme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.