Fysik
hjælp til fysik
19. september 2006 af
cs (Slettet)
Hej har en opg. der driller lidt håber nogen kan hjælpe
Jeg har en formel deltaP=(2y)/r
og jeg skal finde delta p i atm. og ved at y=72kg/s^2
derudover har jeg r=1mm
det sætter jeg ind i formlen.
AP=(2*72kg/s^2)/10^-3m=1,44*10^5kg/(s^2*m)Pa og det laver jeg om til atm.
1,44*10^5/1,013*10^5=1,42 atm
kan I se om der er taget højde for de rigtige dimensioner.
Jeg har en formel deltaP=(2y)/r
og jeg skal finde delta p i atm. og ved at y=72kg/s^2
derudover har jeg r=1mm
det sætter jeg ind i formlen.
AP=(2*72kg/s^2)/10^-3m=1,44*10^5kg/(s^2*m)Pa og det laver jeg om til atm.
1,44*10^5/1,013*10^5=1,42 atm
kan I se om der er taget højde for de rigtige dimensioner.
Skriv et svar til: hjælp til fysik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
