Matematik

Ligning

21. september 2006 af test (Slettet)
Hey... nu har jeg prøvet alt...
ligningen er følgende

u*f-I=j*f-E isoler f

hver gang jeg skal lave den får jeg den til at blive u-i+e= j*f/f også kan jeg ikke komme videre

Mvh simon

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2006 af eightx2 (Slettet)

u*f-I=j*f-E <=>
u*f=j*f-E+I <=>
u*f-j*f=-E+I <=>

Sæt f uden for parentes, og så giver resten vist sig selv.

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2006 af Sansnom (Slettet)

1) Saml først ledede med f på den ene side.
2) Sæt derefter f udenfor parentes.
3) Isoler endelig f.

Hvis det ikke er nok, så skriv i alle detaljer dine udregninger.


Svar #3
21. september 2006 af test (Slettet)

u*f-I=j*f-E <=>
u*f=j*f-E+I <=>
u*f-j*f=-E+I <=>
f(u-j)=-e+l <=>
f=-e+I/uj

Svar #4
21. september 2006 af test (Slettet)

u*f-I=j*f-E <=>
u*f=j*f-E+I <=>
u*f-j*f=-E+I <=>
f(u-j)=-e+l <=>
f=-e+I/u-j

Svar #5
21. september 2006 af test (Slettet)

rigtigt?

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.