Fysik
Meter - Lysår?
23. september 2006 af
La Gioconda (Slettet)
Hvordan gør man helt præcis, når man vil omregne 2,611056485 * 10^25 meter til lysår?
Svar #1
23. september 2006 af mathon
1 lysår = 9.4605*10^15 m
2,611056485 * 10^25 meter
er lig
med
(2,611056485 * 10^25_m)/(9.4605*10^15_m)*1_lysår=
ca. 2.76*10^9_lysår
2.76 milliarder lysår.
2,611056485 * 10^25 meter
er lig
med
(2,611056485 * 10^25_m)/(9.4605*10^15_m)*1_lysår=
ca. 2.76*10^9_lysår
2.76 milliarder lysår.
Svar #2
23. september 2006 af La Gioconda (Slettet)
Mange tak for hjælpen.
Jeg var selv lidt i tvivl om jeg skulle dividere eller gange de to tal med hinanden.
;)
Jeg var selv lidt i tvivl om jeg skulle dividere eller gange de to tal med hinanden.
;)
Skriv et svar til: Meter - Lysår?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
