Matematik
Rødder
23. september 2006 af
Malfoy (Slettet)
Hej,
Her kommer opgaven:
Angiv for hvert af følgende polynomier det maksimale antal rødder, og bestem derefter ved en passende medtode de faktiske rødder:
a) f(x) = 2x - 3
b) f(x) = x^2 - 2x - 15
På forhånd tak
Malfoy
Her kommer opgaven:
Angiv for hvert af følgende polynomier det maksimale antal rødder, og bestem derefter ved en passende medtode de faktiske rødder:
a) f(x) = 2x - 3
b) f(x) = x^2 - 2x - 15
På forhånd tak
Malfoy
Svar #1
23. september 2006 af allan_sim
#0.
Hvis du vil have hjælp, må du jo hellere fortælle os, hvad du selv har forsøgt, og hvor det kniber med forståelsen.
Hvis du vil have hjælp, må du jo hellere fortælle os, hvad du selv har forsøgt, og hvor det kniber med forståelsen.
Svar #2
23. september 2006 af Sansnom (Slettet)
Hvad er det mere nøjagtigt, du ikke forstår?
Hvis du ikke skriver, hvad dit problem er, er det svært at hjælpe - for du regner vel ikke med, at en eller anden bare laver dine opgaver for dig?
Hvis du ikke skriver, hvad dit problem er, er det svært at hjælpe - for du regner vel ikke med, at en eller anden bare laver dine opgaver for dig?
Svar #3
23. september 2006 af Malfoy (Slettet)
hehe, selvfølgelig regner jeg ikke med, at i skal lave mine opgaver! Det er mig selv der ksla op til eksamen :D
problemet var egentlig, at jeg ikek vidste hvordan jeg skulle finde rødderne,men det gørjeg velbare ved at bruge 0-reglen kom jeg i tanker om...
Tak for hjælpen
Malfoy
problemet var egentlig, at jeg ikek vidste hvordan jeg skulle finde rødderne,men det gørjeg velbare ved at bruge 0-reglen kom jeg i tanker om...
Tak for hjælpen
Malfoy
Skriv et svar til: Rødder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
