Matematik
Fælles korde?
24. september 2006 af
10incher (Slettet)
Hvis man har to cirkler, der overlapper hinanden, med ligningerne;
x^2+y^2-2y-4=0
x^2+y^2-x+y-12=0
Hvordan finder man så ligningen for fælleskorden?
x^2+y^2-2y-4=0
x^2+y^2-x+y-12=0
Hvordan finder man så ligningen for fælleskorden?
Skriv et svar til: Fælles korde?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
