Matematik
to små ligninger
18. februar 2004 af
luffe16 (Slettet)
hej
jeg har en ligning der hedder 2x+11=4x-3(x-3)og den har jeg fået til 2=-1x. er den rigtig ?
jeg har også en ulighed også selvom der et =, der hedder 2.3x+3.8=4,9x-2,7 og den har jeg fået til 2,36=x. er den rigtig
på forhånd tak
jeg har en ligning der hedder 2x+11=4x-3(x-3)og den har jeg fået til 2=-1x. er den rigtig ?
jeg har også en ulighed også selvom der et =, der hedder 2.3x+3.8=4,9x-2,7 og den har jeg fået til 2,36=x. er den rigtig
på forhånd tak
Svar #1
18. februar 2004 af ababab (Slettet)
den første: du skal starte med at gange ind i parantesen, således at den hedder: 2x+11=4x-3x+9....
løs denne ligning... du kan evt. poste svaret, så kan jeg bekræfte om du har fået det rigtige resultat... c",)
løs denne ligning... du kan evt. poste svaret, så kan jeg bekræfte om du har fået det rigtige resultat... c",)
Svar #2
18. februar 2004 af erdos (Slettet)
Løsningen til ligningen er: x = -2
Uligheden løses ikke sådan. Der er løsningsmængden jo et interval. Når du ikke skriver den rigtigt kan jeg dog ikke hjælpe dig!
Prøv selv og spørg igen!
Kalle
Uligheden løses ikke sådan. Der er løsningsmængden jo et interval. Når du ikke skriver den rigtigt kan jeg dog ikke hjælpe dig!
Prøv selv og spørg igen!
Kalle
Svar #3
18. februar 2004 af erdos (Slettet)
Har du forresten fundet ud af, at 5 min svarer til 300 sekunder?
Skriv et svar til: to små ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
