LaTeX
Equation align til venstre??
28. september 2006 af
Gonso (Slettet)
Hey.
Jeg har 3 stk \\begin{equation*} som jeg gerne skulle have til at ligge lige over hinanden, eller lægge sig ud til venste margen. Har forsøgt med [l] som option til \\begin{equation*} men det virker ikke :-(
Det må da kunne lade sig gøre at aligne equations til venstre margen??
Jeg har 3 stk \\begin{equation*} som jeg gerne skulle have til at ligge lige over hinanden, eller lægge sig ud til venste margen. Har forsøgt med [l] som option til \\begin{equation*} men det virker ikke :-(
Det må da kunne lade sig gøre at aligne equations til venstre margen??
Skriv et svar til: Equation align til venstre??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
