Matematik
arealet af f(x)
28. september 2006 af
troldentrolle (Slettet)
jeg har funktionen
f(x)=0,12*kvardratrod(16x^2 -x^4)
som også er lig med
f(x)=0,12x* kvardratrod(16 - x^2)
jeg skal: beregn v.h.a stamfunktioner arealet af det plane snit gennem messingloddets akse.
jeg skal bare have hjælp til at at finde arealet på den (lorte måde syntes jeg selv) hvor intervallet er fra o til 4..
det er den hvor man skal bruge t=et eller andet
:D
f(x)=0,12*kvardratrod(16x^2 -x^4)
som også er lig med
f(x)=0,12x* kvardratrod(16 - x^2)
jeg skal: beregn v.h.a stamfunktioner arealet af det plane snit gennem messingloddets akse.
jeg skal bare have hjælp til at at finde arealet på den (lorte måde syntes jeg selv) hvor intervallet er fra o til 4..
det er den hvor man skal bruge t=et eller andet
:D
Skriv et svar til: arealet af f(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
