Fransk
Fransk: rettelse af 1.g niveau (begynder)
18. februar 2004 af
Jordbær (Slettet)
Hey, er der nogen der vil kigge mit fransk igennem? på forhånd tak!:)
Resumé:
Michel et Caroline veulent bien faire un pique-nique, mais pour tout (i stedet for) le pique-nique ils vont à une course de vélos.
Jean-Paul n'est plus de bonne humeur, mais Martine propose alors il avec Christiana veulent povoir passer le week-end au bord de la mer >(men martine foreslår at han og christiana kan tilbringe weekenden..)
A la fin Michel, Caroline et Dominique vont au café.
A la fin=til sidst?
Resumé:
Michel et Caroline veulent bien faire un pique-nique, mais pour tout (i stedet for) le pique-nique ils vont à une course de vélos.
Jean-Paul n'est plus de bonne humeur, mais Martine propose alors il avec Christiana veulent povoir passer le week-end au bord de la mer >(men martine foreslår at han og christiana kan tilbringe weekenden..)
A la fin Michel, Caroline et Dominique vont au café.
A la fin=til sidst?
Svar #1
18. februar 2004 af 220986 (Slettet)
povoir=pouvoir?
Mais Martine propose qu'ils peuvent (tilbringe) le week-end...
Mais Martine propose qu'ils peuvent (tilbringe) le week-end...
Svar #2
19. februar 2004 af Rune (Slettet)
Du kan også bruge: au lieu de (i stedet for)
Mais Martine propose qu'ils peuvent passer le weekend
Mais Martine propose qu'ils peuvent passer le weekend
Svar #3
19. februar 2004 af Pierre (Slettet)
Michel et Caroline veulent bien faire un pique-nique, mais au lieu du pique-nique, ils vont à une course de vélos.
Jean-Paul n'est plus(ikke mere) de bonne humeur, mais Martine lui propose alors de passer le week-end au bord de la mer avec Christiana.
A la fin Michel, Caroline et Dominique vont au café.
Amitiés,
Pierre
Jean-Paul n'est plus(ikke mere) de bonne humeur, mais Martine lui propose alors de passer le week-end au bord de la mer avec Christiana.
A la fin Michel, Caroline et Dominique vont au café.
Amitiés,
Pierre
Skriv et svar til: Fransk: rettelse af 1.g niveau (begynder)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
