Matematik
Ligning
30. september 2006 af
Hannibal den store (Slettet)
Har rodet med en opgave som går ud på at finde skæringspunkterne mellem to parabler og har fået at vide følgende;
y=4x^2 - 24x + 32 og y= -x^2 + 8x - 12
Er der nogle der har nogle forslag til en løsning? for jeg kan ikke komme videre
På forhånd mange tak
y=4x^2 - 24x + 32 og y= -x^2 + 8x - 12
Er der nogle der har nogle forslag til en løsning? for jeg kan ikke komme videre
På forhånd mange tak
Svar #2
30. september 2006 af Hannibal den store (Slettet)
Tak.. Er de to løsninger jeg så finder på andengradsligningen så skæringspunkterne? eller skal der gøres noget med dem?
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
