Matematik

Procent

01. oktober 2006 af KatieXH (Slettet)
Håber nogle kan hjælpe med dette stykke.

Ligningen v=0,156*D^2,53 er givet hvor V er vægten og D er diameteren.

Spørgsmålet er så

Hvor mange procent vokser et træs vægt, når diameteren vokser med 20 %?

Vil nogen hjælpe mig med en udregning?

Katie :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2006 af ibibib (Slettet)

20% svarer til en fremskrivningsfaktor på 1,2.

1,2^2,53 = 1,5861

58,61%

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2006 af mathon

V=0,156*D^2,53

ny diameter 1.1*D

V_ny = 0,156*(1.1*D)^2,53

V_ny = 0,156*1.1^2,53*D^2,53

V_ny =1.1^2,53*[0,156**D^2,53]


V_ny/V=1.1^2,53

V_ny/V= ca. 1.27

altså vægtforøgelse på 0.27 eller 27%

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2006 af ibibib (Slettet)

Diameteren vokser med 20% ikke 10%.

Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.