Fysik
Rigtig? - VIGTIG
01. oktober 2006 af
Hans4444 (Slettet)
Er disse rigtige?
En isterning med massen 40g er placeret i 200g vand. Isterningen er 0 grader og vandet er 20 grader.
A) Hvor meget termisk energi skal isterningen modtage før den er helt smeltet?
0,04kg*334kJ/kg = 13,36 kJ
Smeltningen sker på 5 minutter. Hvor stor en effekt har isterningen kølet med?
13,36kJ/300s =0,44533kJ/s = 0,445kW
På forhånd tak.
En isterning med massen 40g er placeret i 200g vand. Isterningen er 0 grader og vandet er 20 grader.
A) Hvor meget termisk energi skal isterningen modtage før den er helt smeltet?
0,04kg*334kJ/kg = 13,36 kJ
Smeltningen sker på 5 minutter. Hvor stor en effekt har isterningen kølet med?
13,36kJ/300s =0,44533kJ/s = 0,445kW
På forhånd tak.
Skriv et svar til: Rigtig? - VIGTIG
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
