Matematik
differential ligninger
26. november 2002 af
Shantri (Slettet)
HJÆLP!!!!!!!!!!!!!!
Bestem en regneforskrift for den løsning y=f(x) til diffenrentialligningen dy/dx=y*x+y/x hvor både y og x >0
Bestem en regneforskrift for den løsning y=f(x) til diffenrentialligningen dy/dx=y*x+y/x hvor både y og x >0
Svar #1
26. november 2002 af 404error (Slettet)
Brug separation af variable:
dy/dx=y*x+y/x <=>
\\int dy/y = \\int (x+1/x)dx,
Herfra skulle resten være overkommeligt.
dy/dx=y*x+y/x <=>
\\int dy/y = \\int (x+1/x)dx,
Herfra skulle resten være overkommeligt.
Skriv et svar til: differential ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
