Matematik

ligning

07. oktober 2006 af ann1987 (Slettet)
hej.. lidt pinligt.. men jeg ved faktisk ikk lige hvordan jeg skal løse den her ligning 0=cos(x)*kvadratrod(sin(x)... nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2006 af eightx2 (Slettet)

Brug nulreglen: cos(x)=0 eller sqrt(sin(x))=0.
Kig på enhedscirklen.

Svar #2
08. oktober 2006 af ann1987 (Slettet)

tak..:)

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.